Nyt nasjonaldagen
med deilig mat fra Kajsas

Vår frodige og fargerike meny leveres nylaget, kunstnerisk lagt opp og pyntet med blomster og urter på de vakreste keramikkfat. På den store dagen pynter vi alle våre retter i Norges rødt, hvitt og blått. Menyen er basert på råvarer av høy kvalitet og delikat sammensatt både smaks- og konsistensmessing.

Vi baker og dekorerer også gjerne kaker til deres 17. mai- selskap og pynter for anledningen vakkert og stilfullt i flaggets farger.

BESTILL HER

Kajsas «Hurra for 17. mai meny»

  • Sashimi av tunfisk og kamskjell med reddiker og shiso, som serveres med en
    ponzusaus tilsmakt med trøffel
  • Frisk mango, ananas og agurksalat med koriander, mynte og jordbær
  • Grillet scampi på spyd med hvitløk, paprika, chili og bladpersille (varm rett)
  • Saftige kyllingsatay med smak av peanøtt (varm rett)
  • Nydelig sommersalat med vannmelon, kremet fetaost, chiafrø, blåbær,
    granatepledryss og frodige spirer
  • Helstekt indrefilet av okse i tynne skiver på hjerteblader med vellagret Parmesan
    Reggiano og ristede pinjekjerner
  • Norske nypoteter og crunchy dressing med sugarsnaps, små blomkålbuketter,
    urter samt ringer av rød løk
  • Fransk Brillat Savarin («champagneost») med friske jordbær
  • Roche Baron ost med ferske fiken og pecannøtter
  • Hjemmebakt focaccia med rosmarin og skivet oliven
  • Aioli

Kr 495 pr gjest

Kajsas 17. mai kaker

  • Marsipankake med nougatmousse, bringebærkrem og sjokoladepaletter kr 600
  • Trelags sjokoladekake med hvit sjokoladeganasj, sjokoladekrem, bringebær og silkemyk sjokolade- og karamellfrosting kr 700
  • Lemon Meringue Cheesecake; deilig mandelbunn, friskt ostefyll smaksatt med sitron samt marengslokk (glutenfri) kr 600
  • Jordbær dyppet i hvit sjokolade med 17. mai twist: «Jordbærene er røde, dekoren er blå, sjokoladen er søt og du er likeså!» Kr 45 pr. kuvert (2 stk)