Kajsas Tre-retters Meny

Dette er en meny som er egnet for selskaper med maks 20 gjester og bordsetting (ikke buffet). 
Hovedretten varmes enkelt selv av kunden.

Forrett:

  • Salmalaks og avokado med vårløk, lime, agurk og creme fraiche på rugbrød
    Vin anbefaling: 1453001 Chateau Val de Mercy Petit Chablis 2017, hvit vin, Frankrike, kr 174,90

Hovedrett:

  • Sennep- og urtemarinert Lammecarré med smørstekte kantareller og portobellosopp, myntedressing, parmesanstekte aspargestopper og haricot verts samt fløtegratinerte poteter
    Vin anbefaling: 3498301 Nippozzano Chianti Rufina Riserva 2014, rød vin, Italia, kr 169,90

Dessert:

  • Fyldig Sjokoladetrøffelkake, myk og frisk sitron- og vaniljepannacotta med ristede pistasjenøtter samt syrlig bærsalat
    Dessertvin anbefaling: 5476501 Portvin Quinta Vale D. Maria LBV 2012, Portugal, kr 289,90

Kr. 480 pr kuvert

Allergener: fisk (Salmalaks), melk (creme fraiche, potetgrateng, parmesan, myntedressing, trøffelkake og pannacotta), sennep (Lammecarré), gluten (rugbrød og trøffelkake), smør (sopp), pistasjnøtter (pannacotta)

BESTILL HER