Kajsas Tre-retters Meny

Dette er en meny som er egnet for selskaper med maks 20 gjester og bordsetting (ikke buffet). 
Forretten og desserten overrekkes ferdig opplagt og dandert til hver gjest.
Hovedretten varmes enkelt selv av kunden.

BESTILL HER

Forrett:

  • Salmalaks og avokado med vårløk, lime, agurk og creme fraiche på rugbrød
    Vin anbefaling: 1453001 Chateau Val de Mercy Petit Chablis 2017, hvit vin, Frankrike, kr 174,90

Hovedrett:

  • Sennep- og urtemarinert Lammecarré med smørstekte kantareller og portobellosopp, myntedressing, parmesanstekte aspargestopper og haricot verts samt fløtegratinerte poteter
    Vin anbefaling: 3498301 Nippozzano Chianti Rufina Riserva 2014, rød vin, Italia, kr 169,90

Dessert:

  • Fyldig Sjokoladetrøffelkake, myk og frisk sitron- og vaniljepannacotta med ristede pistasjenøtter samt syrlig bærsalat
    Dessertvin anbefaling: 5476501 Portvin Quinta Vale D. Maria LBV 2012, Portugal, kr 289,90

Kr. 480 pr kuvert

Allergener: fisk (Salmalaks), melk (creme fraiche, potetgrateng, parmesan, myntedressing, trøffelkake og pannacotta), sennep (Lammecarré), gluten (rugbrød og trøffelkake), smør (sopp), pistasjnøtter (pannacotta)