Kajsas Crispy Duck Meny

Dette er en 4- retters meny som er egnet for selskaper med maks 20 gjester og bordsetting (ikke buffet).
Forrett og hovedrett varmes enkelt selv av kunden.

Entrésnacks

  • Edamamebønner rett ut av belgen med havsaltdryss
  • Kajsas sprøstekte parmesanchips med cashewnøtter
    Aperitif anbefaling: 3480501 Champagne Palmer Blanc de Blancs Brut 474,90

Forrett

  • Gambas al Ajillo; grillet scampi med hvitløk, paprika, chili og bladpersille
  • Vårruller med søtsur dipsaus som er smaksatt med ingefær, lime og vårløk
  • Frisk mango, ananas og agurksalat med koriander, mynte og jordbær
    Vin anbefaling: 1696901 Reichsrat von Buhl Deidesheimer Riesling Trocken 2016, hvit vin, Tyskland, kr 179,90

Hovedrett

  • Crispy Duck: sprøstekt and med tynne lefser, agurkstaver, asiatisk vårløk og hoisin saus (fat sendes rundt bordet og alle gjester ruller sine egne lefser)
    Vin anbefaling: 3521401 Tyler Santa Barbara County Pinot Noir 2016, rød hvin, USA, kr 289,90

Dessert

  • Fyldig Sjokolade trøffel kake
  • Myk og frisk Sitron- og Vaniljepannacotta med ristede pistasjnøtter
  • Syrlig bærsalat
    Dessertvin anbefaling: 2092401 Ch. Bellevue Monbazillac 2015, Frankrike, kr 174,90

Kr 480 pr kuvert

Allergener: melk (parmesan, pannacotta, trøffelkake), sesam (hoisin saus), cashewnøtter (parmesanchips), skalldyr (scampi), gluten (vårruller, trøffelkake, lefser, hoisin saus), pistasjnøtter (pannacotta)

BESTILL HER