Kajsas Crispy Duck Meny

Dette er en 4- retters meny som er egnet for selskaper med maks 20 gjester og bordsetting (ikke buffet).
Forrett og hovedrett varmes enkelt selv av kunden. Desserten overrekkes ferdig opplagt og dandert til
hver gjest.

BESTILL HER

Entrésnacks

  • Edamamebønner rett ut av belgen med havsaltdryss
  • Kajsas sprøstekte parmesanchips med cashewnøtter
    Aperitif anbefaling: 3480501 Champagne Palmer Blanc de Blancs Brut 474,90

Forrett

  • Gambas al Ajillo; grillet scampi med hvitløk, paprika, chili og bladpersille
  • Vårruller med søtsur dipsaus som er smaksatt med ingefær, lime og vårløk
  • Frisk mango, ananas og agurksalat med koriander, mynte og jordbær
    Vin anbefaling: 1696901 Reichsrat von Buhl Deidesheimer Riesling Trocken 2016, hvit vin, Tyskland, kr 179,90

Hovedrett

  • Crispy Duck: sprøstekt and med tynne lefser, agurkstaver, asiatisk vårløk og hoisin saus (fat sendes rundt bordet og alle gjester ruller sine egne lefser)
    Vin anbefaling: 3521401 Tyler Santa Barbara County Pinot Noir 2016, rød hvin, USA, kr 289,90

Dessert

  • Fyldig Sjokolade trøffel kake
  • Myk og frisk Sitron- og Vaniljepannacotta med ristede pistasjnøtter
  • Syrlig bærsalat
    Dessertvin anbefaling: 2092401 Ch. Bellevue Monbazillac 2015, Frankrike, kr 174,90

Kr 480 pr kuvert

Allergener: melk (parmesan, pannacotta, trøffelkake), sesam (hoisin saus), cashewnøtter (parmesanchips), skalldyr (scampi), gluten (vårruller, trøffelkake, lefser, hoisin saus), pistasjnøtter (pannacotta)