Kajsas Fredags Tapas

Butikken KAJSAS populære Fredagstapas!
Fargerike, smakfulle og deilige både varme og kalde
hjemmelagde tapasretter basert på flotte råvarer.

  • Bestilling foretas på nett senest kl. 13. 00 på fredager
  • Maten hentes i butikken mellom kl. 14. 00 – 18. 00

MENY fredag 26. april:

  • Ceviche av kamskjell med rød chili, lime, agurk, koriander og granatepledryss
  • Sprø Tempurascampi med søtsur dipsaus
  • Saftige kyllingsatay med smak av peanøtt 
  • Ytrefilet av lam med rosépepper og quinoa, appelsinfileter, mynte, bjørnebær,
    feldtsalat og en litt spicy mango chutney dressing
  • Caprese; plommetomater og Mozzarella i tynne skiver tett inntil hverandre
    med basilikum, god olivenolje, pinjekjerner og ringer av rød løk
  • Roser av Italiensk vellagret Parmaskinke samt Salametto con Tartufo
    (nydelig trøffelpølse)
  • Marinerte grønne, både store og små oliven, med rosmarin og sitron
  • Modnet Brie med jordbær, akasiehonning og macadamianøtter
  • Nydelig Fransk Chaumes med grissinipinner (osten varmes i ovnen til
    myk og pinnene dyppes oppi: NAM!)
  • Hjemmebakt Focaccia med sorte oliven og rosmarin
  • Aioli
    Kr 250 pr gjest 

BESTILL