Kajsas Fredags Tapas

KAJSAS populære Fredagstapas!
Fargerike, smakfulle og deilige både varme og kalde
hjemmelagde tapasretter basert på flotte råvarer.

  • Bestilling foretas på nett senest kl. 13. 00 på fredager
  • Maten hentes i butikken mellom kl. 14. 00 – 18. 00

MENY fredag 15. februar

  • Carpaccio på indrefilet av okse med ruccola og kjørvel samt basilikum- og lime dressing
  • Toast med pære, honning, gratinert fransk Chevre, timian og ristede pinjekjerner
  • Cecærsalat med krydret og lettstekt Frøya-laks, parmesanflak, krutonger og vårlige spirer
  • Mango og avocado med chili og granatepledryss
  • Saftige kyllingsatay med smak av peanøtt
  • Sprø vårruller med søtsur dipsaus
  • Italienske pølser; Salametto con Tartufo (trøffelpølse) samt Salame Abruzzo Edizioni
    Riccardo Franchi
  • Nydelig Rød Primadonnaost- en ost med «krystaller og karamell» som virkelig kan bære
    sitt vakre navn med stolthet
  • Marinerte sorte og grønne oliven med hvitløk, urter og sitron
  • Modnet Fransk Brie med jordbær på spyd
  • Hjemmebakt Focaccia med rosmarin
  • Aioli
    Kr 250 pr gjest 

BESTILL