Kajsas Fredags Tapas

KAJSAS populære Fredagstapas!
Fargerike, smakfulle og deilige både varme og kalde
hjemmelagde tapasretter basert på flotte råvarer.

  • Bestilling foretas på nett senest kl. 13. 00 på fredager
  • Maten hentes i butikken mellom kl. 14. 00 – 18. 00

MENY fredag 14. desember:

  • Ceviche av kamskjell med røde appelsiner og rød chili, koriander, rød løk, mango, avocado og
    sprø maistortilla chips
  • Kremet risotto med steinsopp og urter samt et hint av trøffel
  • Lettstekt indrefilet av okse med parmesan, pinjekjerner og sakura spirer
  • Italiensk Salametto al Tartufo (trøffelpølse)
  • Nydelig höstsalat med ovnsbakte rotfrukter og søtpotet krydret med oregano og timian,
    Fransk Chevreost med honning samt ristede gresskarkjerner og bjørnebær
  • Saftige kyllingsatay med smak av peanøtt
  • Crispy tempura scampi med søtsur dipsaus som er smaksatt med ingefær, lime og vårløk 
  • Fransk superdigg Brillat Savarin ost (kremet og mild; også kalt Champagneost) med jordbær,
    honning og macadamianøtter
  • Blå Stilton ost med ferske fiken og glaserte valnøtter
  • Marinerte sorte og grønne oliven 
  • Hjemmebakt focaccia med rosmarin og skivet sort oliven
  • Aioli
    Kr 250 pr gjest 

BESTILL