Fyll ut din bestilling

Arrangementsdato - dato, måned og år: *

Velg en meny:
LyxbuffetTapasbuffetLunsjtapasbuffetFingermatsbuffetCrispy Duck MenyTapasbuffet med juletwistJulebuffet

Velg antall kuverter: *

En kuvert av våre menyer er beregnet for å mette en voksen gjest, og ut fra erfaring kan vi anbefale halv kuvert til barn; avhengig av alder og appetitt.


Tilleggsretter og antall kuverter

Om ønskelig, velg tillegg her:
Entrésnacks

Antall: *
Entrésnacks (Perfekt til velkomstboblene! Sprøstekt Parmaskinke, Kajsas parmesanchips med cashewnøtter og knasende sukkererter)

Oster

Antall: *
Oster (St Agur ost på vårt hjemmebakte nøttebrød med bringebær og ferske fiken samt modnet Brie og jordbær på små spyd med honning og pecannøtter)

Crispy duck

Antall: *
Crispy duck (Crispy duck i tynne lefser med agurkstaver, asiatisk vårløk og hoisinsaus)

Tempura Scampi

Antall: *
Tempura Scampi (Nydelige panerte og friterte scampi med søtsur dipsaus)

Kjøttboller

Antall: *
Kjøttboller (Kajsas håndtrillede kjøttboller i digg tomatsalsa)

Melanzane alla Parmigiana

Antall: *
Melanzane alla Parmigiana (Italiensk aubergin-, mozzarella og parmesanform med tomat og basilikumsaus - varm rett)


Desserter og/eller kaker

Spesifiser type dessert/kake og antall her:


Om kunden

Er bestillingen bedrift eller privatperson? * *
BedriftPrivat

Bestillerens navn: *

E-post adresse: *

Vennligst gjenta e-post adressen: *

Telefon nr.: *


Leveringsmetode: *
Hente maten selv hos KAJSAS i Nesbruvn 75, 1394 NesbruFå maten levert (350 kr i Asker og Bærum, 500 kr i Oslo og levering utenfor disse områdene avtales særskilt)

I hvilket tidsrom ønsker dere å hente maten? *
kl. 11.00kl. 12.00kl. 13.00kl. 14.00kl. 15.00kl. 16.00kl. 17.00

Fakturainformasjon:

Navn/ Firma (dersom annet enn bestillerens navn)

E-post (dersom annen enn tidligere oppgitt)

Telefon nr. (dersom annen enn tidligere oppgitt)

Gatenavn og nr. *

Postnr. *

Sted *

Annen nødvendig fakturainformasjon (bestillingsreferanse, POnr. el):


Leveringsadresse:

Gatenavn og nr. *

Postnr. *

Sted *


Leveringstidspunkt:
Vennligst angi tidsrom for når maten ønskes levert. Vi vil i etterkant bekrefte et eksakt klokkeslett innenfor dette tidsrommet (NB! forbehold om kapasitet).
kl. 11.00-12.00kl. 12.00-14.00kl. 14.00-16.00kl. 16.00-18.00kl. 18.00-19.00


Fakturaadresse (dersom annen enn bestillerens navn og/eller lev. adressen):

Navn/ Firma

E-post

Telefon nr.

Gatenavn og nr.

Postnr.

Sted

Annen nødvendig fakturainformasjon (bestillingsreferanse, POnr. el):


Leveringsmetode: *
Hente maten selv hos KAJSAS i Nesbruvn 75, 1394 NesbruFå maten levert (350 kr i Asker og Bærum, 500 kr i Oslo og levering utenfor disse områdene avtales særskilt)

I hvilket tidsrom ønsker dere å hente maten? *
kl. 10.00kl. 11.00kl. 12.00kl. 13.00kl. 14.00

Fakturainformasjon:

Navn/ Firma (dersom annet enn bestillerens navn)

E-post (dersom annen enn tidligere oppgitt)

Telefon nr. (dersom annen enn tidligere oppgitt)

Gatenavn og nr. *

Postnr. *

Sted *

Annen nødvendig fakturainformasjon (bestillingsreferanse, POnr. el):


Leveringsadresse:

Gatenavn og nr. *

Postnr. *

Sted *


Leveringstidspunkt:
Vennligst angi tidsrom for når maten ønskes levert. Vi vil i etterkant bekrefte et eksakt klokkeslett innenfor dette tidsrommet (NB! forbehold om kapasitet).
kl. 10.00-11.00kl. 11.00-12.00kl. 12.00-14.00


Fakturaadresse (dersom annen enn bestillerens navn og/eller lev. adressen):

Navn/ Firma

E-post

Telefon nr.

Gatenavn og nr.

Postnr.

Sted

Annen nødvendig fakturainformasjon (bestillingsreferanse, POnr. el):


Retur av fat: *
Lever fat selv hos KAJSAS i Nesbruvn 75, 1394 Nesbru. Tidsfrister: Senest kl. 15.00 dagen etter selskaper som avholdes fre- lør og senest kl. 17.00 etter selskaper søn- torFå fat hentet (350 kr i Asker og Bærum, 500 kr i Oslo og levering utenfor disse områdene avtales særskilt)


Vi henter i utgangspunktet fatene dagen etter deres selskap, dersom dette ikke er mulig vennligst oppgi hvilken dag dere ønsker det hentet?

Adresse for henting av fat (trengs ikke fylles inn dersom samme som lev. adressen):

Navn/ Firma

Gatenavn og nr.

Postnr.

Sted


Fritekst: