Nyt nasjonaldagen
med deilig mat fra Kajsas

La oss hjelpe deg med maten på 17. mai. Vi har satt sammen en frodig og fargerik meny som pyntes i rødt, hvitt og blått på lekre keramikkfat. Maten er nylaget på selve dagen og er basert på råvarer av høy kvalitet og er nøye satt sammen for at dere skal få en perfekt smaksopplevelse. Vi baker og dekorerer også gjerne kaker til deres 17. mai- selskap og pynter for anledningen vakkert og stilfullt i flaggets farger.

Kajsas-Catering-17mai

Vi har satt sammen menyen slik at du kan velge om du vil ha det som en buffet eller en 3-retters middag.
Forrett: Sashimi, mangosalat og vårruller.
Hovedrett: Kylling og scampi (ypperlig på grillen), indrefilet, jalapeño og trøffel dressing, potetsalat, salat, focaccia og aioli.
Efterrett: Oster.

Som søt avrunding har vi både nydelige kaker og desserter.

Kajsas «Hurra for 17. mai meny»

  • Sashimi av kvalitetslaks fra Frøya og kamskjell med reddiker og shiso, som serveres med ponzusaus tilsmakt med sommer-trøffel
  • Frisk mango, ananas og agurksalat med koriander, mynte og jordbær
  • Sprø Vårruller med søtsur dipsaus som er smaksatt med ingefær, lime og vårløk (varm rett)
  • Grillet scampi på spyd med hvitløk, paprika, chili og bladpersille (varm rett)
  • Saftige kyllingsatay med smak av peanøtt (varm rett)
  • Salat med håndlaget burrata fra Murgia (luksusutgaven av mozzarella) og ruccolasalat, saftige soltørkede tomater og skivede plommetomater, ristede pinjekjerner, et drizzle lagret olivenolje, digg eksotisk dressing samt sexy basilikum
  • Helstekt indrefilet av okse i tynne skiver med vellagret Parmesan Reggiano, super-fresh grillet rød paprika samt frodige spirer
  • Deilig jalapeño og trøffel dressing som er super-god til kjøttet og masse annet
  • Fransk potetsalat med Kajsas touch som er hvit balsamico-dressing, rød kål, kremet fetaost, urter samt granateple-dryss
  • Nydelig fransk Brillat Savarin («champagneost») med friske jordbær
  • Italiensk Gorgonzola Dolce ost ost med ferske fiken
  • Mørsjø deli kjeks og søt mangomarmelade til ostene
  • Hjemmebakt focaccia med rosmarin og skivet oliven
  • Aioli

    kr. 825 pr kuvert

Allergener: gluten (hvetemel i vårruller, focaccia og kjeks), soya (ponzusaus), skalldyr (scampi), fisk (Frøyalaks), kamskjell (bløtdyr), melk (trøffeldressing, brillat savarin, gorgonzola, fetaost, parmesan, burrata), peanøtter (kyllingsatay), egg (trøffeldressing, aioli), sennep (aioli), sulfitt (vinaigrette, soltørkede tomater, grillet paprika)

Kajsas 17. mai kaker og desserter:

  • Marsipankake med nougatmousse, bringebærkrem og sjokoladepaletter kr 800
  • Lemon Meringue Cheesecake; deilig mandelbunn, friskt ostefyll smaksatt med sitron samt marengslokk (glutenfri) kr 800
  • Jordbær dyppet i hvit sjokolade og med 17. mai twist: «Jordbærene er røde, dekoren er blå, sjokoladen er søt og du er likeså!» Kr 45 pr. kuvert (2 stk)
  • Sjokoladepavlova: vår nydelige bestselgende kake med nougatcremé, vaniljekrem, ristede pistasjenøtter og masse friske bær (glutenfri) kr 900
  • Saftig gulrotkake i hjertefasong med deilig glasur, basert på Kajsas elskede oppskrift fra 1987 kr 800
  • Hurra for 17. mai Pannacotta med nydelig bringebær jelly, vanilje, sitron, blåbær og bjørnebær kr 105 pr stk

Vår mat:

Vi er stolte av alle fargerike og vakre retter som dekoreres og danderes på KAJSAS kjøkken. Råvarer av ypperste kvalitet og kjærlighet i tilberedelsen definerer vårt resultat. For oss handler matlagning i høyeste grad om sanseliget og fornemmelse av råvarer.

Vår mat følger årstidene og når vi lager mat, så legger vi stort fokus på balansen og kontrasten mellom forskjellige smaker og konsistenser. Unikt er at KAJSAS retter presenteres pent lagt opp på vakre, håndlagde keramikkfat som pyntes med nydelige blomster og urter.

Catering handler om ansvar. KAJSAS tar ansvar for råvarer, smaker, tilberedning og servering. KAJSAS lover en komplett sanse- og serviceopplevelse. La deg inspirere av våre menyer og hjertelig velkommen med deres bestilling.