Kajsas Fredags Tapas

Så lenge KAJSAS har eksistert så har vi solgt vår populære Fredagstapas i butikken.
Det kommer ny meny hver uke, og maten er laget av de aller beste råvarer.
Start helgen med KAJSAS kreative retter, og nyt en deilig fredagskveld. 

  • Bestilling foretas på nett senest kl. 13. 00 på fredager
  • Maten hentes i butikken mellom kl. 14. 00 – 18. 00

MENY fredag 23. august:

  • Asiatiske Gyoza dumplings med røde shiso spirer
  • Sashimi av kvalitetslaksen Fröya med vårløk, skiver av lime samt pistasjnøtter
  • Kajsas spicy ponzusaus til både dumplings og laks
  • Frisk mango, ananas og agurksalat med koriander, mynte og jordbær
  • Saftige kyllingsatay med smak av peanøtt (varm rett)
  • Gambas al Ajillo; grillede scampi med hvitløk, paprika, chili og bladpersille (varm rett)
  • Salat med håndlaget burrata fra Murgia (luksusutgaven av mozzarella) med plommetomater 
    fra Hanasand og semi-dried, ruccolasalat, balsamicocrème, ristede pinjekjerner og basilikumblader
  • Vellagret Italiensk parmaskinke med granatepledryss og urter
  • Grønne og sorte giga oliven fra Sicilia
  • Nydelig Fransk Brillat savarin ost (også kalt “Champagneost”) med jordbær og pasjonsfrukt 
  • Italiensk Gorgonzola Piccante med macadamianøtter og ferske fiken
  • Mørsjø deli kjeks ved siden av ostene
  • Hjemmebakt focaccia med rosmarin og skivet sort oliven
  • Aioli
    Kr. 250 pr tapasfat (1 gjest)

Som søt avrunding tilbyr vi deilige desserter og kakestykker.

BESTILL