Kajsas Fredags Tapas

Så lenge KAJSAS har eksistert så har vi solgt vår populære Fredagstapas i butikken.
Det kommer ny meny hver uke, og maten er laget av de aller beste råvarer.
Start helgen med KAJSAS kreative retter, og nyt en deilig fredagskveld. 

MENY fredag 3. april 2020

  • Saftige kyllingsatay med smak av peanøtt
  • Fargeglad Caprese med fersk italiensk mozzarella og Bliss cherryplommetomater,
    ruccolasalat, edamamebønner, basilikum og pinjekjerner
  • Fresh carpaccio av laks fra Frøya i tynne skiver med dill, kjørvel, sitron
    og granatepledryss
  • Grillet hvit og grønn asparges med digg pepperrotcremè
  • Sprø vårruller vegetar
  • Nydelige panerte og friterte scampi 
  • Søtsur dipsaus til vårruller og tempura
  • Norske nypoteter og crunchy dressing med små blomkålbuketter, sugarsnaps
    og urter 
  • Helstekt indrefilet av okse med vellagret Parmesan Reggiano 
  • Modnet Fransk Brie med honning og jordbær
  • Nydelig Cambozola ost, ferske fiken og ristede pecannøtter
  • Håndkjevlet rugknekke
  • Hjemmebakt focaccia med rosmarin og skivet sort oliven
  • Aioli
  • KJÆRLIGHET ❤️
    kr. 250 pr person
    Allergener: gluten, egg, sennep, melk, fisk, nøtter

Som søt avrunding har vi også mange forskjellige kakestykker og dessert.

BESTILL TAKE AWAY
BESTILL HJEMLEVERING