Kajsas Mat

KAJSAS butikk tilbyr en rekke produkter vi serverer på vår catering,
daglige supper, middager og salater,
Fredagstapas og lørdags Crispy duck
samt ferske bakverk og aromatisk kaffe.

All mat som selges i vår butikk bæres med stolthet av KAJSAS
og utstråler en fargerik og fresh look.


MIDDAGER

KAJSAS kjøkken lager smakfulle og mettende middager, salater og supper som selges for take-away https://www.kajsas.no/kajsas-middager-meny/


HELGENS GLEDER

Så lenge KAJSAS har eksistert så har vi solgt vår populære Fredagstapas i butikken. Vi har en ny og deilig meny basert på de beste råvarer hver uke; https://www.kajsas.no/kajsas-fredags-tapas/

Start helgen med Kajsas kreativitetsspenn, og nyt en deilig fredagskveld. 

På lørdager er spesialiteten Crispy Duck – en kulinarisk rett fra Asia som stadig blir mer kjær i norske hjem. Bestill her; https://www.kajsas.no/kajsas-crispy-duck-box/


FERSKE BAKVERK

Daglig lager våre bakere fem ulike typer brød; solsikkebrød, familiebrød, rugbrød, supersunne og focaccia som dere kan plukke med dere. Vi har også tre typer boller; vaniljeboller, kanelsnurrer og pistasjboller. Nyt våre ferske bakverk med en deilig kopp kaffe, basert på de beste kaffebønnene fra Lippe.


KAJSAS DESSERTER- OG KAKER

Vi tilbyr et spennende utvalg av desserter, kaker og andre nusselige godbiter hver dag. Våre konditorer skaper og danderer deilige nytelser som alltid dekoreres i vakker KAJSAS-stil.


KAJSAS MAT

Vår butikk har en stort utvalg av annen ferskvare fra KAJSAS kjøkken: skagenrøre, aioli, syltet rødløk, mango chutney, kyllingsatay, kjøttboller, scampi og mye mer.

Vi tilbyr også deilige pølser og skinker fra Italia, Frankrike og Spania som er perfekt til en tapas-kveld med et glass vin. 

Ellers så kan vi også friste med vår soft-is; toppet med en makron. Isen må dere gjerne nyte i solskinnet på butikkens trapp.