Kajsas Middager

KAJSAS lager de deiligste menyer for take away.
Bestill senest kl. 13:00 samme dag, og hent i butikken
mellom kl. 14:00- 18:00 (søndager til kl. 16:00).

Nye menyer lanseres for to uker om gangen.

Ring oss gjerne på 92806001 dersom det er noe du lurer på.
Vi hjelper så gjerne.

Hjertelig velkommen med bestilling!

Tirsdag 18. februar

Koreansk Fish Taco Fest (panert torsk) med mango, syrlig kålsalat, guacamole, rømme og rykende ferske, håndlagde wraps fra Como Mexico kr 159

Allergener: melk, gluten, fisk

Onsdag 19. Februar

Helstekt indrefilet av okse som serveres med Melanzane alla Parmigiana (Italiensk aubergin-, mozzarella og parmesanform med tomat og basilikumsaus) samt en deilig quinoasalat med rød paprika, sorte og grønne oliven, feldtsalat, frodige spirer, chimchurridressing og hvitløksbrød 159

Allergener: melk, gluten

Torsdag 20. Februar

Indisk Tikka Masala (Lovise kyllingbryst) med krydret Basmatiris, friske grønnsaker, crunchy dressing (Raita-stil), mango chutney og nanbrød kr 159

Allergener: gluten, melk

Fredag 21. Februar

KAJSAS DEILIGE og POPULÆRE FREDAGSTAPAS

 

Lørdag 22. Februar

CRISPY DUCK  Sprøstekt and med tynne lefser, agurkstaver, asiatisk vårløk og hoisinsaus kr 210 

Søndag 23. Februar

Thai-inspirert kyllingfilet med mango~ og habanero saus, rød og gul paprika, sugarsnaps og cashewnøtter som serveres med vårruller og jasminris.

Allergener: gluten og cashewnøtter

Tirsdag 25. Februar

Himmelsk fiskegryte med Frøya laks, torsk og håndpillede reker som serveres med villris, Rørosrømme, tabasco (optional) og nydelige focaccia-rundstykker kr 159

Allergener: fisk, melk, gluten (brødet)

Onsdag 26. Februar

Thailandsk kyllinggryte- Tom Kah Gai- med økologisk kyllingfilet, sukkererter, rød paprika og cashewnøtter, jasminris, fresh mango og avocadosalat med granatepledryss samt sprø tempurascampi med søtsur dipsaus kr 159

Allergener: gluten (tempurascampi), cashewnøtter

Torsdag 27. Februar

KAJSAS lasagne og en crispy salat med sugarsnaps, mango, avocado, granatepledryss og ristede pinjekjerner som serveres med gigaoliven fra Sicilia, hvitløksdressing og hjemmebakt brød kr 159

Allergener: melk, gluten 

Fredag 28. Februar

KAJSAS DEILIGE og POPULÆRE FREDAGSTAPAS 

Menyen lanseres tirsdag 25. februar

Lørdag 29. Februar

CRISPY DUCK Sprøstekt and med tynne lefser, agurkstaver, asiatisk vårløk og hoisinsaus kr 210  

Søndag 1. Mars

Skivet andebryst fra Holte gård med appelsinsaus, søtpotetmos, eple og rødløkskompott samt en frisk salat med tomater, balsamico, parmesan, små blomkålbuketter, knaskegulrot og pinjekjerner kr 159

Allergener: melk