Kajsas Middager

KAJSAS lager de deiligste menyer for take away.
Bestill senest kl. 13:00 samme dag, og hent i butikken
mellom kl. 14:00- 18:00 (søndager til kl. 16:00).

Nye menyer lanseres for to uker om gangen.

Ring oss gjerne på 92806001 dersom det er noe du lurer på.
Vi hjelper så gjerne.

Hjertelig velkommen med bestilling!

Tirsdag 26. mai

«Kveite med italienske farger og smaker»; lynfersk kveitefilet med salvie som er omfavnet av parmaskinke, grønne asparges, bakte cherrytomater, nypoteter og deilig parmesansaus kr 159

Allergener: fisk, melk

 

Onsdag 27. mai

Marinert sesamkyllingfilet med wokede grønnsaker; paprika, pak choy, vårløk og koriander som serveres med jasminris samt sprø tempurascampi med chilimayo kr 159

Allergener: egg, sennep, gluten

 

Torsdag 28. mai

Mexicanske Fajitas med indrefilet av okse, søt og hot mango- og habenorosalsa, crispy salat, rømme, revet ost og spicy bønner kr 159

Allergener: gluten, melk

 

Fredag 29. mai

KAJSAS DEILIGE og POPULÆRE FREDAGSTAPAS

 

Lørdag 30. mai

CRISPY DUCK  Sprøstekt and med tynne lefser, agurkstaver, asiatisk vårløk og hoisinsaus kr 210 

Søndag 31. mai

Stekt laks fra Frøya med jasminris, spicy broccoli, eple, mango- og agurksalsa samt sprø vårruller og ponzusaus med chili kr 159

Allergener: gluten

Tirsdag 2. juni

Thaigryte med kvalitetslaks fra Frøya med ingefær, lime, chili, kokos, rød paprika, cherrytomater, grønn asparges og jasminris, som serveres med vårruller og søtsur dipsaus samt en superfresh salat med spinat, gulrot og honningsristede cashewnøtter kr 159

Allergener: fisk, gluten, cashewnøtter

Onsdag 3. juni

Indrefilet av okse som er omfavnet av Grøstad bacon, stekte båtpoteter, bernaisesaus, ovnsbakt broccolini samt ruccolasalat med cherryplommetomater, mozzarellinikuler og crispy rød løk kr 159

Allergener: melk

Torsdag 4. juni

Indisk butter chicken med blomkål, mandler, kanel og tomat som serveres med basmatiris, mangochutney, fresh fetasalat med agurksmil, tomat og rød løk samt naanbrød som er tilsmakt med safran kr 159

Allergener: melk, gluten 

Fredag 5. juni

KAJSAS DEILIGE og POPULÆRE FREDAGSTAPAS 

Menyen lanseres mandag 1. juni

Lørdag 6. juni

CRISPY DUCK Sprøstekt and med tynne lefser, agurkstaver, asiatisk vårløk og hoisinsaus kr 210  

Søndag 7. juni

Grillspyd x 4 som serveres med en deilig urtedressing, sommersalat med fetaost, chiafrø, blåbær og granatepledryss samt focaccia og aioli (BBQ- marinerte grillspyd av indrefilet av okse, Kyllingsatay med smak av peanøtt, grillspyd med grønnsaker: rød paprika, aubergin, squash, jalapeno og minimais og grillspyd med poteter) kr 159

Allergener: melk, gluten